Треньорът на националния отбор по плуване Кристиян Минковски все още

...
Треньорът на националния отбор по плуване Кристиян Минковски все още
Коментари Харесай

Треньорът на плувците: Все още нямам обяснение

Треньорът на националния тим по плуване Кристиян Минковски към момента няма пояснение по какъв начин в кръвта на трима от възпитаниците му е попаднал анаболния стероид станозолол, който е в неразрешения лист на Международния олимпийски комитет. За позитивните проби на Здравко Баблаков, Светлозар Николов и Благой Панайотов се разбра през вчерашния ден, като правата им бяха спрени краткотрайно от Националния антидопингов център.
Самите плувци обявиха, че не са взимали нищо самосиндикално и отвън даденото им от лекаря на отбора доктор Любомир Петров, който слагал препаратите в пластмасови чашки и им ги раздавал. Бройката се оказа много внушителна - 36 хапчета дневно!
" Това, което съм споделил е да си спомнят всичко, което са взимали, отвън схемата на доктора. Някъде там би могло да има подобен препарат. По тяхна информация те не са взимали. По моя също. Моята информация идва от техните данни. Нямам пояснение. Минаха повече от 24 часа. За мен би трябвало да свърши до дъно цялата процедура ", съобщи пред bTV Минковски.

Уличените плувци обясниха, че той им е споделил, че може да са поели станозолола посредством протеинови барчета, паста за зъби или капки за нос.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР