Треньорът на националния ансамбъл по художествена гимнастика Весела Димитрова разкри,

...
Треньорът на националния ансамбъл по художествена гимнастика Весела Димитрова разкри,
Коментари Харесай

Димитрова: Момичетата ми обещаха, че ще спечелим тези награди


Треньорът на националния отбор по художествена гимнастика Весела Димитрова разкри, че нейните възпитанички са ѝ дали обещание да завоюват наградата за Отбор на годината, а самата тя да получи премията за Треньор на годината още при започване на 2017, съобщи кореспондент на БГНЕС.

Днес Димитрова бе отличена в обичайна гала Спортист на годината, а ансамбълът бе разгласен за Отбор на годината. „ Надявах се да реализираме огромни триумфи, а и желая да споделя това, че девойките ми дадоха обещание да стана треньор на годината и те да станат тим на годината, откакто предходната година гледаха церемонията на по този начин титулувания ни отбор. Надявам се да си спазят обещанието, че ще завоюват премията и идната година “, разяснява Димитрова след награждаването.

„ Момичетата са здрави, работим си по проект, на следващия ден ни следва оглед на композициите. На този стадий мисля, че се оправяме. Това беше един превъзходен старт, както за девойките, по този начин и за мен. Надявам се по този метод и да приключим кариерите си. Момичетата са елитни спортисти, а всеки първокласен състезател е подложен на очакване, мисля, че към този момент привикват с напрежението. Направихме според мен доста положителни композиции, въпрос на разработване е. Това е малко състезателен късмет, мисля, че ще успеем да задържим равнището. Надявам се единствено хубави страсти да ви поднесем през идната година “, добави тя.

Завършилата на трето място в анкетата Невяна Владинова показа, че това самопризнание значи доста за нея. „ За мен е доста огромно самопризнание това, доста съм щастлива, че съм на трето място. Да бъда в топ 3 несъмнено е нещо доста значимо за мен. За мен годината беше сполучлива, несъмнено, можеше да бъде още по-успешна. Но съм щастлива от постигнатото и от тук нататък се надявам да ходя единствено напред “.

„ Засега подготовката върви добре, сменихме съчетанията, аз персонално доста си ги одобрявам. Мисля, че ще изненадаме феновете прелестно. Надявам се единствено да сме здрави и ще създадем всичко допустимо да радваме хората. Шри нас в действителност има доста огромна конкуренция, всички работят доста крепко, всички гледат да са доста положителни. Аз виждам да се боря основно със себе си и мисля по какъв начин ще се показва на обещано съревнование и от там-нататък каквото стане “, показа Владинова. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР