Треньорът на Монтана Светлан Кондев даде мнението си след равенството

...
Треньорът на Монтана Светлан Кондев даде мнението си след равенството
Коментари Харесай

Светлан Кондев: Предстоят хубави дни за Моната, ще има нов треньор другата седмица

Треньорът на Монтана Светлан Кондев даде мнението си след равенството на своя отбор със Спортист Своге. Двата отбора не се победиха и приключиха 0:0, а Кондев призна, че за идващия мач тимът би трябвало да има нов старши треньор.

“От точките не сме удовлетворени, на нас ни трябваха 3. Противникът разрушаваше играта, бяхме готови от този сюжети, бяхме разучили играта ми, Момчетата направиха всичко допустимо да пробият тази сгъстена отбрана, само че нямахме късмет. През първото полувреме имахме 2 обстановки и второто почти. Не направихме задоволително в офанзива, с цел да ги затрудним.

Без напрежение не може да се играе, само че след сполучливия мач предходната седмица искахме да спечелим нови 3 точки. Но продължаваме напред, идващият мач отново е значим.

Кой ще бъде треньор? Това е въпрос към управлението, ще има старши треньор от идната седмица. Аз съм за 2 мача единствено. Не мога да си давам самичък оценки. Отборът на Монтана наподобява по различен метод от мач на мач и предстоят хубави дни за тима.

Има сили отборът да се изкачи в efbet Лига, като виждате какви футболисти имаме. Виждате, че нашият тим е комплектован и селектиран, имаме конкуренция и имаме вяра в това нещо ”, съобщи Кондев.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР