Треньорът на Монреал Клод Жюлиен, беше изписан от болницата, след

...
Треньорът на Монреал Клод Жюлиен, беше изписан от болницата, след
Коментари Харесай

Треньорът на Монреал беше изписан от болницата

Треньорът на Монреал Клод Жюлиен, беше изписан от болничното заведение, откакто лекарите сложиха стент в коронарната му артерия. 60-годишният експерт се е прибрал в Монреал и се чака да се възвърне изцяло, се споделя в изказване на отбора от НХЛ.

Жюлиен беше откаран с кола за спешна помощ в болничното заведение " Сейнт Майкъл " в Торонто в сряда вечерта, откакто е почувствал болки в гърдите по време на загубата на отбора с 1:2 от Филаделфия в първия мач от плейофната серия. Той се е подложил на процедурата в четвъртък следобяд.

" Жюлиен би желал да изкаже най-искрената си признателност на всички в болничното заведение за прелестните грижи, които е получил по време на престоя си. Той също по този начин откровено благодари на всички, които са изпратили своите пожелания ", се споделя още в изказването.
Жюлиен евентуално ще пропусне останалите мачове от плейофите за Купа " Стенли ", до момента в който се възвръща. Помощник-треньорът Кърк Мюлер ще води тима до края на акцията.

Жюлиен има 18-годишна кариера като треньор в НХЛ. Това е четвърти сезон на втория му интервал в Монреал (също 2002/2006). Той прекара един сезон в Ню Джърси (2006/2007) и завоюва Купа " Стенли " през 2011-а по време на 10-годишния си кариера в Бостън (2007/2017).
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР