Треньорът на Миньор (Перник) - Красимир Петров - призна пред

...
Треньорът на Миньор (Перник) - Красимир Петров - призна пред
Коментари Харесай

Краси Петров: Момчетата трябва да свикнат с мен

Треньорът на Миньор (Перник) - Красимир Петров - призна пред " Мач Телеграф ", че " чуковете " ще имат много сложна задача през днешния ден - да вземат 3 точки от втория тим на ФК ЦСКА 1948. И то в София. Домакините до този миг са безапелационен водач, като от 9 мача напролет са позволили единствено 2 загуби.

" Винаги излизаме единствено и само за победа. Много зависи кои играчи ще бъдат свалени от първия тим на ФК ЦСКА 1948. Ако има повече такива - ще бъде по-добре. Ще стане по-хубав мач. От друга страна обаче по този метод ще бъде още по-трудно да се поздравим с триумф. Досега против водещите тимове играем добре. В това число поставям и Монтана, с които завършихме наедно и не ни превъзхождаха с нищо. Бяхме равностойни. Така беше и със Спортист Своге. Етър също не ни надигра. Момчетата стоят добре в тези мачове ", стартира той.

" Много мъчно се разузнава дубълът на ФК ЦСКА 1948. В съвсем всеки мач излизат с разнообразни футболисти. Но треньорът им Атанас Рибарски държи един стандарт на игра и ние сме се срещнали с него. Точката ще бъде триумф. Най-важното е момчетата да не смъкват експанзията и динамичността, с която играят досега. Показват неизменност по този индикатор. Иначе настроението е повече от положително. Момчетата се стараят извънредно доста. Има страховит колектив в тима и аз съм прелестно сюрпризиран. Въпреки неналичието на точки, всичко е на доста високо равнище. Нямаме кадрови проблеми. На Педриньо документите ще бъдат подготвени през идната седмица и ще бъде на линия за Струмска популярност. По-скоро момчетата би трябвало да свикнат с мен и моята философия и мисля, че се получава ", приключи Петров.
 Миньор (Перник) сезира УЕФА за случая на стадион
Миньор (Перник) сезира УЕФА за случая на стадион " Ивайло "

Вече е подадена тъжба и до БФС
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР