Треньорът на Милан Стефано Пиоли остана доволен от успеха с

...
Треньорът на Милан Стефано Пиоли остана доволен от успеха с
Коментари Харесай

Пиоли: Можем да спечелим доста точки в оставащите 11 мача

Треньорът на Милан Стефано Пиоли остана удовлетворен от триумфа с 4:1 над Лече при подновяването на мачовете от Серия " А ". Наставникът съобщи, че главната цел пред тима си остава класиране за евротурнирите. До края на сезона остават 11 кръга и той има вяра, че отборът му може да завоюва много точки в тези мачове и да реализира задачата си.

" Играхме против противник, който предпочиташе да се брани и да чака да го нападаме, тъй че трябваше да търсим свободните пространства. Лече съумя да изравни резултата, само че ние незабавно си върнахме преднината. Това е значима победа, тъй като взехме трите точки и си върнахме самочувствието. Основната ни цел е да се класираме за Европа и да стопим изоставането си от тимовете пред нас. Рома е много надалеч напред, само че в неделя ни следва директен дуел. Остават 11 кръга до края и в тях можем да спечелим доста точки, тъй че би трябвало да опитаме ", съобщи Пиоли.

Наставникът още веднъж не пожела да разяснява информациите, че след края на сезона ще бъде сменен от Ралф Рангник.

" Не ме интересува какво се приказва. Доволен съм от тима и още през цялото време работя със пристрастеност и подготвеност. Само бъдещето ще покаже какво ще се случи след края на сезона ", добави експертът.

Серия А 27 кръг, понеделник 22 юни  Лече 1:4краен резулат  Милан
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР