Треньорът на Милан Дженаро Гатузо е направил детайлен анализ на

...
Треньорът на Милан Дженаро Гатузо е направил детайлен анализ на
Коментари Харесай

Само в БЛИЦ: Вижте тайните записки на Гатузо за мача с Лудогорец

Треньорът на Милан Дженаро Гатузо е направил подробен разбор на играчите на Лудогорец пред своите футболисти. Тази вечер българският първенец посреща " росонерите " в първи 1/16-финален мач от Лига Европа, който стартира в 20:00 часа.

БЛИЦ СПОРТ попадна на мемоари на треньора Гатузо, в които той е избистрил с какъв състав ще излезе Димитър Димитров и кои са най-силните качества на играчите му. От избрани съображения няма да публикуваме фотография на записките на Гатузо.

Младият италиански експерт чака Лудогорец да излизе в следния състав: Ренан, Сисиньо, Моци, Пластун, Саша, Анисе, Дяков (Горалски), Лукоки, Вандерсон (Мисиджан), Марселиньо, Швиерчок.

В отбрана Гатузо е обърнал най-голямо внимания на Сисиньо, който е избран като доста бърз и техничен състезател, който постоянно се включва в офанзива, само че и оголва зоната си.

Рино насочва вниманието на своите футболисти към двете крила на Лудогорец. Според него на десния фланг Лукоки е сигурен титуляр, като се отбелязва, че му липсва техника, само че има добра скорост. Гатузо залага на Вандерсон на лявото крило, като другият вид е Мисиджан. Треньорът е показал на своите футболисти, че и двамата са доста бързи и технични.

Гатузо отделя внимание на Марселиньо, който съгласно него има финна техника и взор върху играта, а също така има добър удар. Заръките са да се работи по-твърдо против бразилеца с български паспорт.

Според Гатузо на върха на офанзивата ще застане застане Якуб Швиерчок. Италианецът дефинира като негова най-силна страна играта с глава и позиционирането в наказателното поле.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР