Треньорът на Манчестър Юнайтед Ерик тен Хаг отново засегна темата

...
Треньорът на Манчестър Юнайтед Ерик тен Хаг отново засегна темата
Коментари Харесай

Ерик тен Хаг: Роналдо за първи път каза, че иска да напусне в интервюто пред Пиърс Морган

Треньорът на Манчестър Юнайтед Ерик загар Хаг още веднъж засегна тематиката " Кристиано Роналдо ", като самият той показа, че за първи път е схванал за желанията на португалеца да си тръгне от клуба след прословутото изявление, което Роналдо даде пред Пиърс Морган.

Нидерландският експерт добави, че след случилото се единственият излаз и за двете страни е бил Кристиано да напусне " Олд Трафорд ".

" Той искаше да напусне, беше напълно ясно. И когато състезател несъмнено не желае да бъде в този клуб, тогава той би трябвало да си тръгне. Интервюто беше първият път, когато той сподели, че желае да напусне. За да направи тази стъпка, той знаеше следствията. Преди той в никакъв случай не ми е казвал, че желае да си тръгне. През лятото имахме един диалог. Той влезе и сподели: " Ще ти кажа след седем дни дали желая да остана ". След това се върна и сподели: " Искам да остана ", съобщи Тен Хаг.

В същото време някогашният ментор на Аякс за следващ път разкри, че неговото персонално предпочитание е било Роналдо да остане в Юнайтед.

" Харесва ми да работя с играчи от международна класа. Знам, че те могат да трансформират нещата и да ви оказват помощ да постигнете задачите си. Исках той да остане от първия миг до в този момент. Направих всичко, тъй като оценявам качествата му. Искахме той да бъде част от нашия план и той да способства за Манчестър Юнайтед, тъй като той е страховит състезател, постигнал толкоз доста във футбола ", приключи Ерик загар Хаг.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР