Треньорът на Лудогорец Стойчо Стоев показа ясно, макар и с

...
Треньорът на Лудогорец Стойчо Стоев показа ясно, макар и с
Коментари Харесай

"Лудогорец" пази днес титуляри заради дербито с "ЦСКА-София"

Треньорът на " Лудогорец " Стойчо Стоев сподели ясно, въпреки и с присъщата си тактичност, че смята неделното дерби с " ЦСКА-София " за по-трудно от днешното домакинство против уелския ТНС. Мачът от III квалификационен кръг за Лига Европа е довечера от 20.30 ч. в Разград и ще се предава по " Диема спорт ".

Стоев даде да се разбере, че в евромача ще даде отмора на част от титулярите си, защото не приема противника за доста сложен, без да го подценява. " Очакваме да отстраним този съперник. Няма какво да разясняваме по въпроса. Имаме задоволително ширина на тима, с цел да се тормозим от някаква отмалялост. Ще направя някои ротации в състава и ще дам късмет на състезатели, които са вземали по-рядко участие досега. Но не приказваме за подценяване. В европейските мачове, в случай че подцениш съперника въпреки класата му, може в един миг да страдаш. Щом " Дъ Ню Сейнтс " е стигнал дотук, значи си има своите стойности ", разяснява Стоев. И в това време с убеденост съобщи, че най-сложната му задача против уелсците е да се вкара един гол. " Подобни тимове са сложни до вкарването на първи гол. След това става по-лесно за нас, защото се отварят и остават пространства. А ние имаме задоволително положителни играчи да ги използваме ", добави наставникът на " Лудогорец ".

В клуба няма особени кадрови проблеми с изключение на неналичието на плеймейкъра Марселиньо, който е с " треньорска травма " и не играе поради персонален спор със Стоев. Възстановени са капитанът Светослав Дяков и Джоди Лукоки, само че едвам преди мача ще бъде решено дали ще попаднат в титулярния състав, или също ще бъдат защитавани за дербито с " ЦСКА-София ".

Отборът на ТНС пък направи много извънредно пътешестване за мача, като се възползва от полет с нискотарифна компания от Лутън до Букурещ, след което се придвижи с рейс до Разград. На трибуните ще има десетина почитатели на уелския тим. Главен рефер на мача ще е румънецът Йонуц Мариус Аврам.

 
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР