Tреньорът на Лудогорец Стойчо Стоев даде пресконференция преди първия мач

...
Tреньорът на Лудогорец Стойчо Стоев даде пресконференция преди първия мач
Коментари Харесай

Стойчо Стоев: Срещу ТНС ще дам шанс на резервите, но няма да подценим съперника

Tреньорът на Лудогорец Стойчо Стоев даде конференция преди първия мач от III прелиминарен кръг на Лига Европа против ТНС. Стоев е оптимист за дуела, който е в четвъртък от 20,30 ч. на " Лудогорец Арена ".

" Ще направя някои ротации в състава за мача с ТНС. Ще дам късмет на футболисти, които са взимали по-рядко присъединяване в мачовете ", призна Стоев.

Той е безапелационен, че първенците няма да подценят противника от Уелс. " В европейските мачове, в случай че подцениш съперника без значение от класата му, можеш да страдаш. Щом Дъ ню сейнтс е стигнал дотук, значи си има своите стойности. Не бих коментирал пред камерите кои са мощните и слаби страни на противника ".

Стойчо Стоев разяснява положението на Лудогорец в навечерието на дуела с първенеца на Уелс. " Не бързайте да отписвате никого. В момента всички са добре и ще бъдат разполагаем ", безапелационен бе треньорът на Лудогорец.

Стоев показа неговата рецепта за триумф против ТНС. " Подобни тимове са до първия гол в тяхната врата. След това става по-лесно за нас, защото се отварят и оставят пространства. Ние имаме задоволително положителни играчи да ги използваме ".

Треньорът разкри идеалния сюжет за развоя на първия мач с Дъ ню сейнтс. " Най-доброто развиване е да вкараме 3-4 гола през първото полувреме и да решим всичко. За страдание не се получава по този начин доста постоянно във футбола. Фокусът ни е върху дуела с уeлсците. Не мислим още за ЦСКА ", добави Стоев.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР