Треньорът на Лудогорец - Станислав Генчев, сподели, че се чувства

...
Треньорът на Лудогорец - Станислав Генчев, сподели, че се чувства
Коментари Харесай

Генчев се чувства напълно готов да поеме Лудогорец за постоянно

Треньорът на Лудогорец - Станислав Генчев, показа, че се усеща изцяло подготвен да поеме тима за непрекъснато. Наставникът заема тази позиция за трети път, само че единствено като краткотраен треньор.

„ За трети път поемам тази функционалност, усещам се подготвен, имам и опит към този момент, научих много неща, работих тук с трима разнообразни треньори. Извадил съм изводите са себе си, аз се усещам подготвен. Най-трудно ми беше предходната година, поради спирането поради пандемията, подготовката и програмата бяха нарушени. Миналата година беше много сложна, до момента в който през 2019 година имахме доста щастливи мигове и триумфи “, показа Станислав Генчев пред Българска национална телевизия.

„ Берое е извънредно добър тим, само че упованията и за днешния мач са ни за победа. Ясно изразена конкуренция имаме в лицето на ЦСКА, имат много сериозен треньор. Но на мен персонално ми прави прелестно усещане представянето на Ботев Пловдив “, сподели още наставникът.

„ В момента се построява нов тим. Доста мъчно се намират заместници на футболистите, които носиха триумфите през предишните години. Но футболистите са тук и мисля, че скоро ще си проличи. Всеки един футболист в Лудогорец има класа и качества, само че от време на време акомодацията е по-трудна. Някои чужденци се нуждаят по-дълга акомодация “, сподели още Генчев.

" Всички се надяваме Недялков скоро да се възвърне, най-вероятно ще се появи след спирането за националните тимове ", показа експертът.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР