Треньорът на Лудогорец Станислав Генчев даде пресконференция преди мача с

...
Треньорът на Лудогорец Станислав Генчев даде пресконференция преди мача с
Коментари Харесай

ЦСКА не успя да финтира Лудогорец

Треньорът на Лудогорец Станислав Генчев даде конференция преди мача с ЦСКА Москва от група Н на Лига Европа в четвъртък. Наставникът съобщи, че информацията за сериозните проблеми с контузени футболисти на съветския отбор не точна. Младият експерт разкри, че единствено двама футболисти ще срещата.

"Успяхме да се подготвим добре. Футболистите са настроени оптимистично. Знаете, че отборът е постоянен участник в групите на Шампионската лига и Лига Европа. Момчетата обичат тъкмо такива мачове. Доколко дуелът с ЦСКА Москва е по-различен от останалите - страстта в груповата фаза е голяма. Стадионът ще бъде цялостен. Престижно е за всеки един от нас да играе пред цялостни трибуни. Тук би трябвало да благодаря авансово на хората, които на следващия ден ще бъдат по трибуните ", съобщи Генчев.

Той разкри рецептата за триумф против съветския отбор.

"В такива мачове би трябвало да играем като един пестник. Новите футболисти усещат помощта на всички и оптимално бързо се приспособяват към ситуацията. Надявам се в четвъртък да покажат за какво са пристигнали в Лудогорец ".

Треньорът на Лудогорец разяснява кадровите проблеми в ЦСКА Москва.

"Двама съществени футболисти на съперника няма да играят. Но ЦСКА е отбор, който разполага с задоволително класни играчи. Който влезе, ще желае да се потвърди. Фактът, че двама съществени футболисти на съветския тим ще отсъстват никога няма да ни ни направи мача по-лесен ", безапелационен е Генчев.

Бившият халф на "орлите " разяснява възможностите на Лудогорец да излезе от групата.

"Отборите са равностойни. Но аз мисля, че имаме нашите шансове да се класираме за идната фаза. Даже съм сигурен, че ще го създадем ".

.video-wrapper.leftFloat embed,.video-wrapper.leftFloat iframe,.video-wrapper.leftFloat object { padding-bottom: 0; }.closeBtn { display: none; }.leftFloat.closeBtn { display: block; font-size: 15px; position: absolute; top: -25px; right: -5px; cursor: pointer; }.a{fill:transparent;}.b{fill:#676767;}
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР