Треньорът на Лудогорец - Ивайло Петев, остана изключително доволен след

...
Треньорът на Лудогорец - Ивайло Петев, остана изключително доволен след
Коментари Харесай

Ивайло Петев иска същото от ЦСКА и срещу Астана

Треньорът на Лудогорец - Ивайло Петев, остана извънредно удовлетворен след шумния триумф - 3:0, над ЦСКА и призна, че желае да види същото държание на своя тим против Астана в идния реванш от третия кръг от квалификациите на Лига Европа.

" Извинихме се на нашите почитатели. Направихме слаб мач в Астана. Не говорихме доста, въпреки да беше и малко времето сред двата мача. Относно мача, от първата минута влязохме нападателно. Създадохме куп положения. 3:0 против ЦСКА не е по никакъв начин малко. Всеки един, който взе време в мача, игра на равнище. Спазиха всички инструкции, които бяхме дали. Това е Лудогорец и Лудогорец всеки мач би трябвало да демонстрира това лице. Не желая да има лакътушене, което не ми харесва в последните мачове ", показа Петев за старт на изявлението.

" Контузи се Дуа, който аз съм сигурен, че в случай че беше играл в мачовете с Олимпия, щяхме да продължим. Относно Руа, това е момче, което работи доста старателно и съм благополучен, че той няма толкоз тренировки, колкото мачове. Всички през днешния ден бяха на висота ", сподели още той.

" Не съм човек, който да прави оценка личния състав. Всеки един през днешния ден игра на извънредно равнище. Радвам се по какъв начин играхме през днешния ден ".

" Периодът е подобен, че може да минават всевъзможни имена, що се отнася до Марко Пяца. Нормално е да се спекулира за доста имена. Ситуацията към през днешния ден е такава ", сподели още треньорът на разградчани.

" Ако играем по този начин както през днешния ден, ще отстраним Астана. Трябва да възстановим играчите и в четвъртък да изглеждаме по този начин. Ще забележим дали ще може да използваме Падт и Янков. Надявам се и двамата да са на линия.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР