Треньорът на Лудогорец Анте Шимунджа даде пресконференция преди утрешния мач

...
Треньорът на Лудогорец Анте Шимунджа даде пресконференция преди утрешния мач
Коментари Харесай

Атне Шимунджа: 3 мача за 7 дни? Големите отбори играят така

Треньорът на Лудогорец Анте Шимунджа даде конференция преди утрешния мач с финландския първенец ХИК Хелзинки.
„ 3 мача за 7 дни? Големите тимове в Европа играят по този начин. Това значи, че се оправяме добре и вървим по верния път. Победата постоянно ще е добра. Ще затвърди работата. Всички желаят победа. Не е непременно, само че всички я желаят. Ще забележим на следващия ден по какъв начин ще бъде мача. ХИК е добре проведен тим “, стартира Шимунджа.
„ Нямаме нови съществени травми от последния ни мач. Това е добре. Всички играчи се усещат добре физически и душевен. Клод Гонсалвеш игра 60 минути за втория тим и реакцията е положителна “, добави той на въпрос дали може да употребява португалеца в четвъртък.
„ В последните два мача допуснахме голове от статични положения. Трябва да продължаваме да се пазиме при статични състояние на равнище. Трябва да кажем, че от 7-8 такива обстановки имаме един пропуск. Това са самостоятелни, а не отборни неточности. Всички би трябвало да поемат отговорност. Статичните положения са част от футбола и ние би трябвало да отговорим на тях по най-хубав метод “, съобщи той.
„ Разбира се постоянно е добре да имаме чиста мрежа. Знаем против кой играхме последните няколко мача и по какъв начин се развиваха те. Отвън е едно, от вътрешната страна нещата би трябвало да се погледнат по-дълбоко. Не сме удовлетворени, че нямаме мач без позволен гол, напоследък, макар че съперниците нямаха доста шансове. Надявам се да имаме такава в идващите мачове “, приключи словенецът.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР