Треньорът на Локомотив София Станислав Генчев бе категоричен пред Мач

...
Треньорът на Локомотив София Станислав Генчев бе категоричен пред Мач
Коментари Харесай

Станислав Генчев: Не съм говорил с никой от Левски

Треньорът на Локомотив София Станислав Генчев бе безапелационен пред " Мач Телеграф ", че не е разговарял с никой от Левски по хипотезата, че може да размени Станимир Стоилов.
" Останах доста сюрпризиран от тази информация и мисля, че единствено се вкара ненужно напрежение като забъркаха името ми в тази драма. Не съм приказвал с безусловно никой от Левски, а действително и нямам време да повеждам сходни диалози. До края на сезона съм съсредоточен напълно върху работата си в Локомотив София ", показа Генчев.
" Имаме своите цели през сезона, в този момент ни предстоят два полуфинала за Купата и в действителност би трябвало да сме фокусирани, с цел да приключим с задоволство това, което стартирахме предишното лято ", добави наставникът на " железничарите ".

" В никакъв случай не е минус, а даже е плюс, че в този интервал от сезона тимът ни е изправен пред сбит цикъл от мачове. Това е най-хубавото за един футболист. Хубаво е да има повече мачове и съм убеден, че играчите няма да имат никакви проблеми във физическо отношение ", добави още Станислав Генчев.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР