Треньорът на Локомотив (Сф) - Станислав Генчев, заяви пред Мач

...
Треньорът на Локомотив (Сф) - Станислав Генчев, заяви пред Мач
Коментари Харесай

Генчев: Отборът е показвал, че може да излезе от трудни ситуации

Треньорът на Локомотив (Сф) - Станислав Генчев, съобщи пред " Мач Телеграф ", че в ни най-малка степен не е забравено провалянето от ЦСКА 1948 с 0:6. Той разяснява и дали му е минавало през разум да подаде оставка поради дългата серия без победи.
 Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция " Домът на почитателите "
" Трудно може да бъде пропуснат подобен мач, като този против ЦСКА 1948 за няколко дни. Най-важното в този момент е да сме си извадили поуките и да създадем всичко допустимо да измием срама в идната среща. При всички положения е извънредно неприятно, когато тимът е в интервал без победа в шампионата. Сега е време за мъже! Трябва да се прояви темперамент. Само успехите могат да ни върнат на сполучливия път. Отборът е показвал, че може да излезе от сложни обстановки с положителни игри. Очаквам да се случи същото и в този момент.

В подготовката за мача със Спартак във Варна не мога да кажа, че има нещо по-различно. Ясно е, че на футболистите им е неприятно. По-мълчаливи са на тренировки. Не е същото настроението, каквото беше, когато печелихме. Аз съм сигурен, че това ще докара до добра реакция още в идната среща. Колкото до серията без победа, всяко нещо си има начало и край. Сигурен съм, че ще успеем да я прекъснем. Няма тим, който единствено да губи и да приключва наедно. Всеки отбор реализира победи и ние не вършим изключение. При нас е въпрос на една победа. В момента, в който реализираме това, тимът ще тръгне още веднъж по пътя, който беше поел преди тази неприятна серия.

След мача с ЦСКА 1948 бях доста сърдит. Тогава за миг ми мина през главата да подам оставка. След като преспах си трансформирах мнението. Истината е, че и много почитатели на Локо Сф ми се обадиха с молба да не депозирам оставка. Виждат в мое лице треньор, който е построил в действителност добър тим. Имам поддръжка от почитателите, от управлението и от футболистите. Въобще не е ставало въпрос за оставка. В България е по този начин. Както си на върха, след това си на дъното. Бързо се сменят настроенията, само че най-хубавото в Локомотив е, че се работи професионално и с взор към бъдещето. Не се прибягва до промяна на треньора, което е потребно за треньорите и футболистите. Дава успокоение и се получава една добра сплав ", приключи Генчев.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР