Треньорът на Локомотив (Пловдив) - Александър Тунчев говри след загубата

...
Треньорът на Локомотив (Пловдив) - Александър Тунчев говри след загубата
Коментари Харесай

Александър Тунчев: Надявам се тази загуба да дойде отрезвяващо

Треньорът на Локомотив (Пловдив) - Александър Тунчев говри след загубата с 0:2 от ЦСКА в 1/4-финалите за Купата на България. Ето какво сподели той:

" Не успяхме да отбележим гол, а имахме първата опция в мача. Проявихме може би по-голям почит към ЦСКА през първото полувреме. Допуснахме втора неточност, резултатът набъбна.

В началото на второто полувреме пропуснахме още две стопроцентови обстановки и закономерно отпадаме. Трябваше да опитаме да владеем малко повече топката, само че съперникът не ни разреши. Агресията през второто полувреме беше по-голяма, създадохме тези две обстановки.

Да, бяхме осведомени с играта на ЦСКА, само че съумяха да ни отбележат гол в тези две обстановки и мачът им стана по-лесен. В шампионата ще се постараем да влезем в първата шестица и към този момент ще гоним по-горно класиране. Надявам се тази загуба да пристигна отрезвяващо, идва дербито на Пловдив, уповавам се да изглеждаме по радикално друг метод.

Всеки футболист би трябвало да даде максимума от себе си в това дерби. На шест месеца сменяме по двама-трима играчи, това не е малко. Да, взехме положителни попълнения, само че би трябвало време за акомодация ", сподели Тунчев.
 ЦСКА победи Локомотив (Пловдив) с 2:0
ЦСКА не се затрудни против Ломотив (Пловдив) и е на полуфинал за Купата на България

Вижте подробности
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР