Треньорът на Локомотив Пловдив - Александър Томаш, сподели, че е

...
Треньорът на Локомотив Пловдив - Александър Томаш, сподели, че е
Коментари Харесай

Александър Томаш: Футболът е жесток понякога, но съм горд с футболистите

Треньорът на Локомотив Пловдив - Александър Томаш, показа, че е удовлетворен от тима, макар че загби срещата с Лудогорец с 1:2 и гол в последната минута.

" Горд съм с футболистите си. Лудогорец е на първо време в България в последните години, само че успяхме да ги притиснем. Първият гол, който допуснахме е гол на растежа. Мисля, че сме на прав път. Годината за нас е добра, липсват ни доста дребни неща, само че ще се борим. Много боли гол в последната секунда, само че това е футболът. ", стартира наставникът.

" Всички следваме клубната политика. В последните два месеца притежателят направи невъзможното. Исках да го зарадваме и него и публиката и Нина. "

" Трябва да продължим да работим в тренировките, само че съм доста удовлетворен от момчетата. Футболът е нечовечен от време на време, само че не трябва да се предаваш. "

" Мачовете с огромните тимове са най-хубавите за нас. С тях се добива опит и можеш да се докажеш. Трябва да се играе със самочувствие и кураж, тъй като фантазиите стартират там, където страхът изчезне. ", приключи Томаш.

 
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР