Треньорът на Локо (Пловдив) - Бруно Акрапович, говори след първата

...
Треньорът на Локо (Пловдив) - Бруно Акрапович, говори след първата
Коментари Харесай

Бруно Акрапович хвърли яснота около селекцията в Локо

Треньорът на Локо (Пловдив) - Бруно Акрапович, приказва след първата подготовка на " смърфовете " за 2018 година, която бе закрита за публицисти.

" Започнахме с 22 играчи. Карамфилов, Аврамов и Джамов са на проби. Бразилецът Елилтон ще подпише през днешния ден или на следващия ден. Той има положителни физически качества, Филип Михалевич също. Искам да доведем Коутиньо, само че нямаме такива пари. Искаме млади играчи, които да могат да се развиват. Двамата българи Главчев и Законов ще упражняват с нас и в Турция. Днес е първа подготовка за тях и ще преценяме в бъдеще ", разяснява босненецът.

" Искам да играем 4-3-3, да имаме добър отбранителен ред, с който също да пристискаме. Нека първо създадем тим, по-късно да мислим за задачите. В Турция ще тръгнем с футболисти, които ще се борят за първия тим. Няма да закриваме към този момент тренировките, нямаме секрети. Близо сме до контракт с ляв бек, за други играчи нямаме търсения. Не знам какво става с Дино Мартинович, управлението приказва по този въпрос с него ", добави още Акрапович.

 Двама хървати и бразилец започнаха с Локо (Пловдив)
Двама хървати и бразилец започнаха с Локо (Пловдив)

Вратар и атакуващи полузащитници укрепиха " смърфовете "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР