Треньорът на Левски Станимир Стоилов се оглежда и за централен

...
Треньорът на Левски Станимир Стоилов се оглежда и за централен
Коментари Харесай

На Герена се оглеждат за централен защитник

Треньорът на Левски Станимир Стоилов се оглежда и за централен бранител, който да бъде притеглен през зимната пауза. Причината е, че е доста евентуално някой всред Хосе Кордоба и Ноа Сонко Сундберг да бъде продаден. Към двамата имаше интерес и през лятото, само че тогава до договорка не се стигна. Кордоба бе мечтан от испански и френски отбори и в един миг се смяташе, че е с единия крайник отвън " Герена ". Той обаче остана. Сунберг пък бе в сметките на турци и араби, само че Стоилов изрично отхвърли да се раздели с играча, който командва целия защитителен блок. В момента Кордоба и Сундберг са част от националните тимове на Панама и Гамбия. Това в допълнение покачва цената им.

Приоритет в зимната селекция на Левски обаче си остава привличането на централен нападател. Причината е, че " сините " не разполагат с характерен таран след травмата на Билал Бари. Мароканецът с френски паспорт легна под ножа поради тежка контузия на коляното. Все още не е ясно по кое време той ще бъде подготвен за игра. Със сигурност обаче ще пропусне много мачове от пролетния дял на шампионата.
 Левски без Стефанов и за двата конфликта с Лудогорец Левски без Стефанов и за двата конфликта с Лудогорец
" Сините " към този момент удариха няколко пъти на камък в опитите да привлекат голмайстор. Те имаха набелязани играчи за поста от Бразилия и скандинавските шампионати. Исканите футболисти обаче са сложили непостижими финансови условия. В момента Левски не може да си разреши да харчи доста. Нещата биха се трансформирали, в случай че се смени клубната принадлежност и на " Герена " влезе компанията на сръбския магнат Драган Шолак. Развитие по договорката се чака до дни.

" Тема спорт "

Снимки: Sportal.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР