Треньорът на Левски Станимир Стоилов най-сетне проговори след снощния си

...
Треньорът на Левски Станимир Стоилов най-сетне проговори след снощния си
Коментари Харесай

Стоилов: Напускам българския футбол, но оставам в „Левски“

Треньорът на " Левски " Станимир Стоилов най-накрая проговори след снощния си изблик. Вчера след края на той първо получи червен картон поради разправии със съдиите, а по-късно разгласи пред публицисти: " Направих, каквото можах за " Левски ". Крайно време е да напусна българския футбол ".

Днес Стоилов вместо да внесе изясненост, генерира още повече незнайни, откакто пред формалния уебсайт на " Левски " съобщи също толкоз сбито: " Напускам българския футбол, само че оставам в " Левски ", поради последователите, които не изоставиха клуба. Затова аз няма да ги изоставя. "



От 16:00 ч. Стоилов ще даде конференция, на която евентуално ще отговори на многото въпросителни, зародили след думите му нощес и през днешния ден.

Знае се, че след изявлението си през вчерашния ден той е имал диалог със притежателя на " Левски " Наско Сираков. Днес пък от Националния клуб на последователите на " Левски " излязоха с позиция, в която показаха безрезервна поддръжка към напъните на Стоилов и изпълнителния шеф Ивайло Ивков да вдигнат клуба на крайници.

" В нашите очи, съществени " виновници " за щастието ни са Станимир Стоилов и Ивайло Ивков , които работят неуморно за клуба... Ние сме уверени, че настроението на милиони български жители ще бъде надалеч по-добро, в случай че " Левски " се развива, по отношение на опциите си, с хората отпред, на които последователите имаме вяра ", написаха почитателите. И в същото време предизвестиха останалите членове на управлението : " Не по-малко по значимост е уговорките да се извършват. Коренът на доверието са дейностите. А когато има ветрове в този аспект, доверието лека бавно отлита. Ние не желаеме това да случи сега, в който ветровете са в нашата посока. Искаме " Левски " да е постоянен и да върви по пътя, по който е поел. В противоположен случай ще бъдем доста, доста недоволни . "
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР