Треньорът на Левски Станимир Стоилов, изпълнителният директор Ивайло Ивков и

...
Треньорът на Левски Станимир Стоилов, изпълнителният директор Ивайло Ивков и
Коментари Харесай

Левски с важно предупреждение

Треньорът на Левски Станимир Стоилов, изпълнителният шеф Ивайло Ивков и ръководителят на Управителния съвет на клуба Даниел Боримиров организираха среща с почитатели на отбора във Варна. Събеседването се организира през вчерашния ден, само че през днешния ден „ сините “ пусната на формалния си профил във „ Facebook “ фрагменти от първите минути на срещата. За следващ път беше очебийно, че клубът не е в цветущо състояние. Станимир Стоилов разгласи, че Левски напредва във всяко естество и призна, че проблемите в игрови проект на тима са ясни на всички.

„ Неслучайно за повторно сме във Варна. Обективно ни го наложи и календарът, защото играем два мача с варненски тимове. Този път и аз пътувах с тима. Даниел Боримиров също дойде за днешното събитие. Нямам думи да опиша това, което ме завладя след първата среща. Сега залата още веднъж е цялостна. Събрали сме за един прям диалог. Ще ми се да поговорим за всички аспекти от сегашното на Левски, освен за спортно-техническата част. Ще ми се да приказваме за другите способи клубът да се оправи с ситуацията, в което се намира. Пред вас ще открехнем завесата и за истината – какво е действителното състояние. Имам чувството, че в общественото пространство витае удовлетворение. Забравихме какво беше, а то към момента е по този начин. Въпреки непредвидените резултати напоследък, има доверие, което виждам “, сподели Ивков.

„ Имахме към този момент една среща във Варна. Знам и виждам какъв голям интерес има от наличието на мачовете. Знам също, че главните въпроси, които постоянно вълнуват левскарите е какво се случва с тима на терена. На моменти през годините се бяхме концентрирали дали ще се случи нещо на терена. Допуснахме други неща да излязат отвън надзор и в този момент се надявам с общи старания да вървим всички напред. Имахме и положителни, и неприятни моменти от предходната срещата във Варна до момента. Онзи ден още веднъж видях претъпкан бранш. Днес споделих, че трябваше да отворят и другия бранш, за видят какво е аудитория. Доволен съм и благополучен, че имаме взаимно съгласие и поддръжката. Напредваме във всяко естество. Имаме и основани способи за помагане на клуба, за сдружението „ Левски на левскарите “, за други акции. Има какво да си приказваме, да си кажем истината. Тя от време на време мъчно се преглъща или мъчно човек я асимилира. Нещата са напреднали. В игрови проект чак толкоз огромни забележки нямаме, имаме като резултат. Трябва да подобрим завършващата фаза от играта. Това са проблеми, които всички си ги знаем и ще разясняваме без никакви проблеми “, съобщи Станимир Стоилов.

Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР