Треньорът на Левски Станимир Стоилов има няколко дилеми около състава

...
Треньорът на Левски Станимир Стоилов има няколко дилеми около състава
Коментари Харесай

Уелтон може да седне на пейката при гостуването на Хебър

Треньорът на Левски Станимир Стоилов има няколко алтернативи към състава за гостуването на Хебър в Пазарджик, като най-голямата от тях е обвързвана с Уелтoн.
 Кризата в Левски не се отразява на цените на играчите Кризата в Левски не се отразява на цените на играчите
Бразилецът е много неоснователен напролет и няма да е изненадващо, в случай че седне на пейката на стадион " Георги Бенковски ".

Фланговият нападател към този момент има опция в състава в лицето на Джавад ел Джемили. Играчът с марокански корени дебютира в семейството на Лудогорец, приключило 0:0. Крилото се появи на терена в 73-ата минута, заменяйки Ивелин Попов.
 Николай Михайлов не тренира поради вирус Николай Михайлов не тренира поради вирус
Сега Попето е навън за гостуването на Хебър поради насъбрани жълти картони. Вместо него в ролята на нападателен халф най-вероятно ще излезе Илиян Стефанов.
 Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция " Домът на почитателите "
Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР