Треньорът на Левски Петър Хубчев ще прекъсне доста черна поредица,

...
Треньорът на Левски Петър Хубчев ще прекъсне доста черна поредица,
Коментари Харесай

Петър Хубчев подгони Стойчо Стоев в Левски

Треньорът на Левски Петър Хубчев ще прекъсне много черна поредност, обвързвана с наставниците на софийския гранд. Вчера публично бе доказано, че подготвителен развой у нас няма да се води най-малко до 13 май поради пандемията от ковид.

Това значи, че Хубчев ще стане първият треньор от много време насам, който ще се задържи цяла година на поста си. Той бе разгласен за подобен на 15 май 2019 година, а публично бе показан на 30 май, напомня " Тема спорт ".

Дебютът му бе на 11 май в дуел против Ружомберок в Словакия, извоюван с 2:0. Ако шампионата у нас се доиграе, то Хубчев ще запише и година от мач до мач. През последното десетилетие това е правено единствено от Стойчо Стоев ( отпред на тима за 1,5 години).

Последният, водил Левски от началото до края на обещано състезание, е Ясен Петров. Това се случи през сезон 2010/2011. Предишният правил го е Станимир Стоилов. Мъри води " сините " в три шампионати.

От Стоилов насам най-дълго в треньорската стая се задържа Стойчо Стоев. Той пое " сините " на старта на пролетния дял през сезон 2014/2015 и остана съвсем до финала на идната акция. Специалистът е и предходният, прокиснал повече от година на поста.
 Рапид (Виена) на голяма загуба от нападател на Левски
Рапид (Виена) на голяма загуба от нападател на Левски

Вторият интервал на Дени Алар в клуба е цялостен провал
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР