Треньорът на Левски Петър Хубчев обмисля да направи само една

...
Треньорът на Левски Петър Хубчев обмисля да направи само една
Коментари Харесай

Хубчев прави само една променя в състава на Левски за дербито с ЦСКА?

Треньорът на Левски Петър Хубчев обмисля да направи единствено една смяна в своя състав за дербито с ЦСКА в неделя, написа " Тема спорт ". Срещата е от 17:45 часа на Националния стадион " Васил Левски ".

Специалистът получи положителни вести и ще може да разчита за този мач на до неотдавна контузения Хали Тиам. Очаква се на линия да бъде и Филипе Нашименто.

Сенегалецът е гласен за титуляр против " алените ", до момента в който португалецът ще остане запаса. Тиам ще заеме позицията на Илия Юруков, който стартира като титуляр против Локомотив (Пловдив). Африканецът ще си партнира с Мартин Райнов в центъра на терена.

Хубчев не счита да прави други промени, защото е останал удовлетворен от представянето на своя тим при успеха с 1:0 над " черно-белите ".

На вратата още веднъж ще бъде Милан Миятович, а карето в обрана ще включва Живко Миланов, Иван Горанов, Янис Каргас и Нуно Рейш. Наставникът към момента не желае да рискува с Холмар Ейолфсон.

По крилата ще нападат Паулиньо и Станислав Иванов. В ролята на плеймейкър ще бъде Франко Мазурек.

Към момента Найджъл Робърта печели дуела с Дени Алар за върха на офанзивата. Холандецът има 3 гола в 4 мача. Станислав Костов няма да бъде възобновен за срещата с ЦСКА.
 Левски прати оферта за латвийския национал Виталис Максименко
Левски прати оферта за латвийски национал

" Сините " още веднъж желаят Виталис Максименко
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР