Треньорът на Левски Петър Хубчев гласи Мар­тин Райнов за титуляр

...
Треньорът на Левски Петър Хубчев гласи Мар­тин Райнов за титуляр
Коментари Харесай

Петър Хубчев гласи промени за Лига Европа

Треньорът на Левски Петър Хубчев гласи Мар­тин Райнов за титуляр в центъра на защитата против Ружомберок написа " Тема Спорт ". Двубоят от пър­вия квалификационен кръг е в четвъртък, 11 юли, от 19:30 часа в Словакия.
 Левски съобщи публично контузен състезател за Лига Европа
Райнов, който номинално е отбранителен полу­защитник, е оставил положителни усещания в наставника с дейностите си като финален в отбраната. Той игра на този пост в последната контрола на Левски на лагера в Австрия -1:1 против швейцарския шам­пион Йънг Бойс.

Райнов се пред­стави на равнище и след срещата заслужи похвалите на треньо­ра. Хубчев тогава съобщи, че Мартин прави дребни неточности, само че може да ги почисти.

Голям гаф против швейцарци­те направи взетият през ля­тото Янис Каргас. Гръцкият централен бранител тогава върна едва топката към вра­таря Миятович, и от тази обстановка Йънг Бойс изравни.

Каргас е много рисков футбо­лист - направи дузпа против Зе­нит Санкт Петербург (0:1), а също така получи червен кар­тон против немския четвъртодивизионен Тюркгюджю-Атаспор (0:4). Затова и титулярното му място е по­ставено под въпрос.

За парт­ньор на Райнов против Ружом­берок в защита ще се избира всред Каргас и Нуно Рейш. Португалецът получи контузия в бедрото в края на лагера в Австрия.

Възстановяването му обаче върви добре. Днес той ще стартира да се нато­варва на цялостни обороти. Със сигурност Рейш ще попадне в групата, която ще тръгне за Словакия. В последния миг ще се преценя дали той мо­же да стартира срещата.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР