Треньорът на Левски Николай Костов няма да може да разчита

...
Треньорът на Левски Николай Костов няма да може да разчита
Коментари Харесай

Левски без трима за визитата на Локо София

Треньорът на Левски Николай Костов няма да може да разчита на трима от главните си футболисти за днешното посещение на Локомотив София. Сините ще бъдат без бранителите Кристиан Димитров и Цунами, както и атакуващия състезател Джавад ел Джемили. Първите двама лекуват травми, до момента в който испанецът с марокански корени няма да бъде пожертван през днешния ден, написа " Тема спорт "

Централният защитник получи контузия по време на лагера на националния тим, което му попречи да вземе присъединяване в мачовете с Унгария (2:2) и Сърбия (2:2). Той се завърна по-рано на „ Герена “ и въртеше обиколки на един от подготвителните терени, като в последните дни бе почнал занимания с топка, само че отпада от сметките на Николай Костов за мача с Локо София. Бразилецът се възвръща от разтежение и се чака да бъде подготвен за семейството на Локомотив Пловдив. Двубоят на „ Герена “ е на 2 декември, събота, от 17:30 часа. Ситуацията с Джавад ел Джемили е по-различна. 21-годишният футболист бе в групата на столичани за гостуването на Дунав Русе за купата (3:1), само че не се появи на тежкия терен, каквато ще бъде повода и през днешния ден да не бъде пожертван.

Вчера тежките условия, които обгърнаха страната в последните 48 часа, принудиха сините да създадат смяна в проектите си. Вместо да упражняват от 15:30 часа, както бе планувано в началото, заниманието се организира в 17:00 на един от помощните терени на „ Герена “, който бе измит часове преди този момент.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР