Треньорът на Левски Георги Тодоров засипа с похвали централния нападател

...
Треньорът на Левски Георги Тодоров засипа с похвали централния нападател
Коментари Харесай

Треньорът на Левски засипа с похвали “синята” звезда, но обяви: Тепърва ни започват проблемите

Треньорът на Левски Георги Тодоров засипа с похвали централния нападател на сините Найджъл Робърта, който вкара и двата гола за успеха с 2:1 над Берое. Така българският гранд излезе на второ място в класирането на efbet Лига три кръга преди края на шампионата, изпреварвайки ЦСКА-София.

“Аплодисменти за футболистите, тъй като демонстрираха темперамент. Беше доста тежко. На полувремето като видях по какъв начин изглеждаха футболистите, бях мощно обезпокоен. Една доста значима победа против тим, който напоследък взимаше успехите. Не сме играли красиво, а непосредствено. С хората, които разполагам, няма по какъв начин да играем по различен начин”, сподели Тодоров, след което разяснява изявите на Робърта.

“Днес видях един доста огромен футболист, централен нападател, Робърта. Предстои му огромно бъдеще. Той направи съвсем всичко в нахлуване. Радвам се за него. Радвам се, че изпратихме Милан и Тиам с победа. Съжалявам, че не изпратихме и Живко с победа.

Но занапред ни стартират проблемите. Тиам си потегля. След един мач Холмар влиза за интервенция. Илия Юруков играеше, когато аз бях треньор. После не игра дълго време и бях обезпокоен дали ще изкара 90 минути. Той и Здравко Димитров са с бъдеще, само че могат и още”, добави треньорът на Левски, който добави, че ще стои отпред на отбора, до момента в който новите притежатели имат потребност от него.

“Сираков знае, че до момента в който съм нужен, ще му оказвам помощ. За него и Тити е най-трудно. Първото и значимото е финансирането на клуба. След това са другите неща”, приключи Георги Тодоров. efbet Лига 28 кръг, неделя 28 юни  Берое 1:2краен резулат  Левски
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР