Треньорът на Левски Георги Дерменджиев не пожела да коментира съдиите

...
Треньорът на Левски Георги Дерменджиев не пожела да коментира съдиите
Коментари Харесай

Дерменджиев: Любо не съм го чел, не искам да го слушам

Треньорът на Левски Георги Дерменджиев не пожела да разяснява съдиите преди днешното дерби за шампионата с ЦСКА. За разлика от него обаче, Любослав Пенев не пропусна тази опция.

Дерменджиев съобщи, че е "несъвместимо клубът да бъде замесван в заприказва ", откакто Пенев бе безапелационен, че тимове от Топ 6 в Първа лига са сключили съюз против "червените ".
Срещата се играе през днешния ден от 17:15 часа.

"Имаме проблеми с контузени и осъдени играчи, само че някои се връщат, тъй че ще има 11 индивида на терена. В един подобен мач (бел. ред. — против ЦСКА) няма любимци. Не мисля, че имаме преимущество, тъй като тимовете са добре тренирани. Мисля, че физически всички отбори са на положително равнище.

Отборът на ЦСКА ще бъде доста съсредоточен. Мачът с Ботев за Купата няма нищо общо. Мисля, че даже малко го бяха подценили. Срещу нас ще е напълно друго.

Мисля, че би трябвало да се концентрираме върху играта на тимовете, върху това какво ще покажем на "зеления " терен и почитателите да бъдат удовлетворени. Любо е добър треньор, умее добре да влияе психически на играчите, а също по този начин да им откри точните позиции. Качеството на игра на ЦСКА е доста усъвършенствано. Трябва да създадем добър и зрелищен мач.

Не съм го чел и не желая да го чувам (бел. ред. — изказванията на Любослав Пенев за "съюз на тимове от Топ 6 против ЦСКА "). Несъвместимо е за Левски да взе участие в заприказва. Дори не приказваме против съдиите за какво не са осъдени или за какво не са ни свирили дузпа. Не акордирам тима психически на такава тематика. Искам да излязат и да играят. Изиграхме добър мач против Лудогорец. Искам настройката да е по същия метод, само че без да повтаряме самостоятелните неточности.

Като заряд одобрявам срещата с ЦСКА като всеки един различен мач. Искам играчите ми да бъдат съсредоточени и да играят това, което могат. Искам да зарадваме почитателите с добра игра. Искам да оставим съдиите да свирят обикновено. Много ги разясняваме преди и след мачовете. Нека ги оставим да си свирят обикновено и това, което виждат ", съобщи Дерменджвиев на формалната конференция преди дуела.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР