Треньорът на Левски Делио Роси заяви, че финалът срещу Славия

...
Треньорът на Левски Делио Роси заяви, че финалът срещу Славия
Коментари Харесай

Делио Роси: Финалът ще даде друг смисъл на сезона на "Левски"

Треньорът на " Левски " Делио Роси съобщи, че финалът против " Славия " в шампионата за Купата на България може да даде смисъл на сезона на тима.

" Това е значим мач. Със сигурност резултатът от него ще даде различен смисъл на нашия сезон, изключително в случай че дуелът се развие добре за нас ", сподели той.

По думите му няма точна рецепта по какъв начин да се приготвят футболистите за напрежението при сходен значим мач. " Ако искаш да си огромен, би трябвало да умееш да носиш отговорността. Мисля, че в един край любимец няма. Но в случай че споделят, че сме любимци, добре. "

Италианецът не се тормози от мощното неспокойствие, което може да обземе тима му. " Ако би трябвало да предпочитам сред възторг и скептицизъм, бих избрал ентусиазма. "

" Един подобен мач постоянно носи напрежение. Има футболисти, които желаят да бъдат сигурни и спокойни. Треньорът би трябвало да успокои футболистите си и да даде точни инструкции. Трябва да се мисли, че това е елементарен футболен мач. Мислите на футболистите би трябвало да са освободени и да играят футбол ", добави той.

Роси сподели, че Милош Цветкович ще е в групата и че няма проблеми с отсъстващи играчи.

Италианецът уточни, че подобряването на играта на " Левски " в последните седмици е плод на упоритостта и търпението. Той съобщи, че постоянно е вярвал в работата си и е очаквал да дойдат положителните моменти.

Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР