Треньорът на Кайсар Стойчо Младенов бе гост в предаването На

...
Треньорът на Кайсар Стойчо Младенов бе гост в предаването На
Коментари Харесай

Стойчо Младенов - за емблемата, ЦСКА 1948, неустойките и бъдещето си

Треньорът на Кайсар Стойчо Младенов бе посетител в предаването " На Ринга " по 7/8 ТV. Бившият ментор на ЦСКА приказва за обстановката на " Армията ".

" Няма ги триумфите, които всички ние желаеме, само че нещата се усъвършенстват. Дай Боже в най-близко време ЦСКА да се поздрави с следващата купа. Този клуб за това се бори от съществуването си и го реализира доста пъти.

По всяко едно време при положително предпочитание от двете страни може да се реализира моето завръщане на " Армията ", само че единствено тогава, когато остана без контракт. Когато остана свободен. Защото във всеки един контракт, който подписвам, има наказателна клауза. Моментът, в който мога да беседвам с клуба, е когато ми свършва договорът. Другият вид е да се влезе в договаряния с Кайсар и да се договорят за неустойката - дали да бъде платена на 100 %, или да бъде понижена. Това са диалози и всичко опира до предпочитание ", сподели той.

" Прякорът от Тройчо стана Шесторчо. Поредните ми победи във безконечното дерби дори са седем. Не се жегвам и на Неустойчо. Аз почитам и пазя себе си по метода, по който го вършат всички огромни треньори. Всеки уважаващ себе си треньор си има своята цена и стойност. Имах да получавам пари след търга за емблемата. Всичко е обикновено. Всички си получават това, което би трябвало, тъй като са работили за тези пари и разчитат на тях. Хранят фамилии, в това число и аз. Тогава не получавах заплата 10 месеца. Но в името на ЦСКА търпях и стисках зъби. Такава ми беше сделката с почитателите на ЦСКА, че каквото и да стане, аз не би трябвало да си потеглям. Ако " Титаните " към този момент решат да ме изгонят - това е друго. Всеки път е ставало по този начин, че колкото пъти и да вляза в ЦСКА, аз самичък си потеглям. Получавал се е раздор сред мен и управлението и аз съм напускал ЦСКА.

Да, един ден желая да се върна в ЦСКА. Това е клубът на сърцето ми. Но е ненужно да го разясняваме сега, тъй като ЦСКА си има треньор и продължава да залага на него. Когато е без треньор, тогава може да разясняваме.

Сега, откакто се заплати търгът, се вижда, че има последователност. Емблемата е нещо доста значимо. Единият клуб и другият нямат нищо общо. ЦСКА 1948 е новооснован клуб, който търси своята изява. Два разнообразни клуба са за мен. Аз няма да бъда колеблив, в случай че да вземем за пример се срещнат, тъй като в края на краищата нашият клуб е този, който е на " Армията ". С заплащането на емблемата се получи тази последователност, за която всички мечтаехме и боледувахме ", съобщи Младенов. Снимки: Иван Йочев, Sportal.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР