Треньорът на женския национален отбор на България по борба –

...
Треньорът на женския национален отбор на България по борба –
Коментари Харесай

Петър Касабов: Мими Христова е истински войн

Треньорът на женския народен тим на България по битка – Петър Касабов е щастлив от извоюваната европейска купа на Мими Христова от шампионата на Стария континент в Загреб, Хърватия.

В категория до 65 кг, .

Касабов разкри, че е извънредно удовлетворен от работата, която е приключил с боркините ни и пожела скорошно възобновяване на националката Миглена Селишка, която получи контузия в рамото.

„ Радвам се, че успяхме да я вземем тази битка, тъй като Мими претърпя много тежка контузия и имаше леки терзания по отношение на цялата битка, само че значимото е, че тя се събра и сподели, че е същински темперамент и войник, който постоянно е бил. Доволен съм от това, което видях и от броя извоювани медали, само че можехме още. Съжалявам ужасно доста за Миглена Селишка, тъй като тя бе в най-хубавата си форма и това беше моментът ѝ за успех. Щом по този начин е станало, по този начин е трябвало да бъде. Пожелавам ѝ бързо да се възвърне. Тя през днешния ден се прибра в България, след няколко дни ще бъде изработен ЯМР, въпреки всичко би трябвало да се успокои малко рамото, с цел да се види какъв тъкмо е казусът. Радвам се за метода, по който организирах подготовката и подредих тима. Много съм благополучен, че излязох прав за всичките медали, които спечелихме. Отново съумях да позная верните хора “, зави Касабов пред камерата на Българска национална телевизия.




Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР