Треньорът на Интер Симоне Индзаги остана доволен от своя отбор

...
Треньорът на Интер Симоне Индзаги остана доволен от своя отбор
Коментари Харесай

Индзаги: Този равен е с вкус на победа

Треньорът на Интер Симоне Индзаги остана удовлетворен от своя тим при равенството 3:3 с Барселона на " Камп Ноу " от група " С " на Шампионската лига. " Нерадзурите " на два пъти повеждаха в края на мача, само че не съумяха да си тръгнат с трите точки. Именно поради това има и леко отчаяние в наставника, който счита, че успеха е била изцяло по силите на неговия отбор. 

" Поздравявам играчите, че направиха страховит мач против класен противник. Създадохме доста положения, в това време се борехме дружно в отбрана. Можехме още през днешния ден да си осигурим място на елиминациите два кръга преди края, само че уповавам се, че ще свършим тази работа против Виктория (Пилзен) ", съобщи Индзаги.

Отборът му губеше на полувремето, само че излезе изцяло видоизменен през втората част. Специалистът разкри какво е споделил на играчите си в съблекалнята.
 
" Казах им да имат кураж и да не се отхвърлят. Имахме доста шансове, само че получихме подобен тъкмо преди края на първото полувреме. На почивката им споделих да запазят успокоение, тъй като знаех, че ще имаме още голови положения. Това тъждество можеше да е победа. Важното е, че имаме действителен късмет да се класирме на 1/8-финал, излизайки от най-трудната група. От 15 месеца съм тук и почитателите постоянно са били до нас. Сега е значимо преди мача с Виктория да се съсредоточим върху Салернитана и Фиорентина ", сподели още наставникът.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР