Треньорът на Интер Симоне Индзаги нямаше как да не е

...
Треньорът на Интер Симоне Индзаги нямаше как да не е
Коментари Харесай

Индзаги: Това бе прекрасна вечер

Треньорът на Интер Симоне Индзаги нямаше по какъв начин да не е благополучен след триумфа в реванша с Ювентус (1:0) от 1/2-финала за Купата на Италия и класирането на отбора му в идната фаза на шампионата. Той е уверен, че това е изцяло справедливо, като съобщи, че това е била прелестна вечер за всички свързани с " нерадзурите ".

" Това бе прелестна вечер, имаше доста феърплей. И двата отбора се бориха крепко от началото до края. Очевидно ние заслужавахме да се класираме на финала с оглед показаното в двата мача. Щастливи сме, тъй като доста искахме да се завърнем в Рим непременно. Остават ни 10 мача до края на сезона, а да се надяваме, че ще има и още един. Това бе страхотна вечер и ние и се насладихме с нашите почитатели. Не е елементарно да играем толкоз мачове ", призна Индзаги.
 Защитник реши Дерби д'Италия и класира Интер на финала за Купата на Италия Защитник реши Дерби д'Италия и класира Интер на финала за Купата на Италия
" Момчетата се оправиха чудесно и в нито един миг не отстъпиха и инч против този класен конкурент. На моменти ние се изнасяхме напред, с цел да ги пресираме, в други моменти се бранехме солидно. Ще се прибера вкъщи удовлетворен от представянето ни ", сподели още експертът.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР