Треньорът на Интер Милано Симоне Индзаги даде мнението си за

...
Треньорът на Интер Милано Симоне Индзаги даде мнението си за
Коментари Харесай

Индзаги за жребия: Предстоят ни големи мачове

Треньорът на Интер Милано Симоне Индзаги даде мнението си за идните конфликти на отбора му против Атлетико Мадрид в осминафиналите на Шампионската лига. " Ще бъдат огромни мачове сред два тима с високо равнище, на красиви игрища и със страхотна аудитория ", въодушевен е треньорът на " нерадзурите ".

" Сега обаче би трябвало да се концентрираме върху идващия месец: ще изиграем значими мачове в шампионата, както и за Купата и Суперкупата на Италия ", сподели още Индзаги.

" След това ще мислим по какъв начин да подготвим тези два огромни мача - ще бъдат борби, ще търсим метод да сме подготвени ", сподели още италианският експерт.
 Хавиер Санети: Познавам добре Чоло, Атлетико (Мадрид) е доста сложен противник
Хавиер Санети: Познавам добре Чоло, Атлетико (Мадрид) е доста сложен противник

" Сблъсъците ще са равностойни "

" Доволни сме, тъй като продължаваме да играем огромни мачове в Европа без спиране. Атлетико игра два финала в последните 10 години и има огромни обичаи в този шампионат. Нашият тим не е по-слаб и ще се опитаме да поднесем още наслади на тифозите ни. Треньорът на Атлетико е Диего Симеоне, огромен експерт, с който имам отлични връзки. С него съм спечелил доста, в това число и купа с Лацио ", напомни Симоне Инздаги.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР