Треньорът на Хофенхайм Юлиан Нагелсман удари неволно с бутилка минерална

...
Треньорът на Хофенхайм Юлиан Нагелсман удари неволно с бутилка минерална
Коментари Харесай

Треньор на съпeрник на Лудогорец в ЛЕ сътвори голям гаф

Треньорът на Хофенхайм Юлиан Нагелсман удари несъзнателно с бутилка минерална вода един от почитателите на трибуните при загубата с 1:3 от Борусия (Мьонхенгладбах). 30-годишният експерт, който е спряган за предстоящ ментор на Байерн, изля гнева си от представянето на своя тим, а от изпускането на нервите му пострада ентусиаст.

Случката се разигра в 61-ата минута, в която гостите изравниха. Нагелсман въпреки всичко сподели образование и незабавно се извини за несъответстващото си държание.

Куриозното е, че малко по-късно бутилката полетя назад към треньора на противника на Лудогорец в Лига Европа, като профуча на сантиметри от главата му.

" Това бе неуместно деяние от моя страна. Исках да хвърля бутилката в стената, само че тя се бе оплела в якето ми. Това няма да се повтори ", осъзна грешката си Нагелсман.

" Наистина желаех да хвърля бутилката от пейката в стената. Благодаря на Господ, че бутилката не удари непосредствено фена, само че в действителност скърбя ", добави треньорът на Хофе.

Припомняме, че Лудогорец завоюва с 2:1 в Разград против немския отбор в мач от груповата фаза на Лига Европа. Ответният мач сред двата отбора в Германия е през декември.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР