Треньорът на Фиорентина Винченцо Италиано е наясно, че за тима

...
Треньорът на Фиорентина Винченцо Италиано е наясно, че за тима
Коментари Харесай

Италиано: Трябва да започнем силно в Базел

Треньорът на Фиорентина Винченцо Италиано е наясно, че за отбора му следва тежък реванш против Базел на 1/2-финала в Лигата на конференциите. Италианците изгубиха с 1:2 първата среща на " Артемио Франки " и в този момент ще би трябвало да търсят поврат в Швейцария, в случай че желаят да продължат на край. Наставникът желае отборът му да започва мощно мача, с цел да може да вземе самодейността.

" Наясно сме с резултата в първия мач, тъй че би трябвало да останем мощни, да ги притиснем първоначално и да опитаме рано да поведем, с цел да изравним общия резултат. В същото време би трябвало да останем и търпеливи и да започним, че играем със мощен конкурент, който знае по какъв начин да играе своята игра. Очаквам сходен мач на първия, само че ние би трябвало да натиснам по-силно, да покажем повече класа, изключително в завършващата фаза. Отиваме за победа ", съобщи Италиано.

Фиорентина към този момент е на край за Купата на Италия, а в този момент се надява да стигне до борбата за трофея в още един шампионат.

" Сезонът е уморителен, само че и положителен. Искаме да прибавим още една черешка на тортата. Футболистите още веднъж демонстрираха, че дават всичко от себе си. Няма да се предаваме в този момент. Трябва да играем както против Удинезе. Стигнахме дотук с помощта на нашите качества и би трябвало още веднъж да заложим на тях ", добави наставникът.

Добрата вест е, че нападателят Жерсон Кабрал е здрав и подготвен на 100% за този мач, откакто получи отмора против Удинезе.

" Той е добре, възтановен е се намира в топ кондиция. За мога да разгадавам на Кабрал на 100% е в допълнение оръжие и на следващия ден той ще желае да се потвърди ", приключи експертът.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР