Треньорът на Етър - Емануил Луканов, призна, че е доволен

...
Треньорът на Етър - Емануил Луканов, призна, че е доволен
Коментари Харесай

Луканов: Етър ще трябва да изпоти промоцията си

Треньорът на Етър - Емануил Луканов, призна, че е удовлетворен от раздаването на футболистите му, въпреки отборът да позволи проваляне с 1:2 от Крумовград. 

„ Една безобидна обстановка обърка нещата през днешния ден. Те извършиха 2-3 корнера един след различен и на третия не реагирахме добре. Отбелязаха ни гол, а от там тръгнахме да изравни резултата за промоция, само че ни „ хванаха “ на контраофанзива и ни вкараха второ попадение. Рискувахме, с цел да възстановим резултата, успяхме ненапълно и се върнахме в мача, само че не успяхме. Мисля, че имаше отрицателен епизод в тяхна изгода реши мача. Планът се провали, а направихме насилствени смени. Натискахме ги до последно, имахме обстановки. Особено първото имахме шансове да вкараме гол. Тяхната мощ са статичните положения. Този епизод скапе нашите проекти “, сподели Луканов.

„ На тях им липсваше левия бек, по тази причина бяха с трима в отбрана, само че не ни изненадаха. Чака ни идващ край, в който не излизаме за точка. Играем на „ Ивайло “ и би трябвало да натиснем. Казах на играчите, че тази точка би трябвало да я изпотим, на ходом няма да стане “, показа още треньорът на „ болярите “.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР