Треньорът на Денвър Нъгетс Майкъл Малоун заяви, че той и

...
Треньорът на Денвър Нъгетс Майкъл Малоун заяви, че той и
Коментари Харесай

Треньорът на Денвър: Една титла не ни стига, искаме още

Треньорът на Денвър Нъгетс Майкъл Малоун съобщи, че той и играчите му желаят да изградят династия в Колорадо и не за задоволени с една купа. Тази нощ Денвър стана първенец на НБА за първи път в историята на франчайза, откакто победи Маями Хийт с 94:89 и затвори серията с 4-1.
" Имам вест за всички - няма да се задоволим с една купа. Искаме още. Пат Райли споделяше нещо преди доста години, което бях закачил над бюрото си, до момента в който работех в Сакраменто. Ставаше въпрос за еволюцията в НБА, по какъв начин започваш от никой, ставаш дилетант, по-късно победител, по-късно кандидат за купата, по-късно първенец. Последната крачка е от първенец да се превърнеш в династия ", разяснява Малоун след триумфа.

" Постигнахме нещо, което този франчайз не бе правил, само че имаме доста млади и надарени играчи в състава. Мисля, че в тези 16 плейофни победи показахме на какво сме способни на най-голямата сцена в света ", добави Малоун.

От своя страна двукратният MVP на Лигата и звезда на Нъгетс Никола Йокич сподели, че има потребност от отмора. " Не мисля за идната година. Ще помоля треньора да ми даде две седмици отмора бонус, с цел да мога да съм подготвен за идващия сезон. При нас не става въпрос единствено за стартовата петица, а за целия състав. От първия ден имаше нещо друго в този тим и аз го усетих. Усетих друга сила и имах особено чувство. Аз не съм оптимист, само че това ми даде вяра, че можем да реализираме нещо ", показа Йокич, който получи премията за най-полезен състезател във финалите.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР