Треньорът на Черноморец Васил Евтимов отчете най-доброто си постижение начело

...
Треньорът на Черноморец Васил Евтимов отчете най-доброто си постижение начело
Коментари Харесай

Треньорът на Черноморец: По-малкото ни грешки бяха ключът към победата

Треньорът на Черноморец Васил Евтимов регистрира най-хубавото си достижение отпред на отбора в efbet Купа на България с детронирането на Рилски състезател, който през последните две години печелеше трофея.

Бургазлии с продължения сервираха сензация още на старта на шампионата в “Арена София ” и завоюваха трагично с 82:78. За първи път отпред на “акулите ” Евтимов като треньор записва победа в efbet Купа на България от третия си опит.

“Това е доста значима победа за нашия клуб, тъй като откогато съм треньор, постоянно сме губили първия мач за Купата. Имаме да изиграем три финала и на следващия ден ще бъде вторият. Нямам желания всред Левски и Берое, дано по-добрият да победи.

Притесняваше ме часът за игра, тъй като е доста неуместен. Ние не можехме да упражняваме в този час до момента, по тази причина чаках такова едва начало. Исках да събудя играчите и след първите пет минути на втората част започнахме да играем баскетбол.

21 на 12 неточности направиха те - там е ключът за успеха ни. Можем да стигнем доста надалеч в шампионата ", сподели Евтимов пред камерата на Sportal.bg.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР