Треньорът на Черноморец Васил Евтимов остана много доволен от успеха

...
Треньорът на Черноморец Васил Евтимов остана много доволен от успеха
Коментари Харесай

Васил Евтимов: Нито един от отборите не е в оптимална форма

Треньорът на Черноморец Васил Евтимов остана доста удовлетворен от триумфа на неговия отбор над Левски в контрола, играна в зала " Триадица ".

" Двата тима изглеждаха с една концепция по-добре от преди седмица. Твърде рано е да се вършат разбори. Нито един от тимовете не е в оптимална форма. И двата тима започнаха подготовка доста късно. На този стадий ми е мъчно да направя разбор на мача. Полезна контрола, тъй като желая да играем мачове. След 9, 10 дни имаме мач в Европа. На този стадий не мога да кажа дали сме подготвени или не. Трудна задача. Времето е против нас. Утре ще играем още един мач против ЦСКА. Надявам се да играем по-добре с всеки мач. Лошото е, че преди европейския шампионат имаме единствено още една контролна среща. Като се върнем от Финландия напряко почваме с мач против Стара Загора ", стартира Евтимов.

" Виждам положителни сигнали. В момента ги блъскам да тичат, с цел да навлязат във форма. Правят се доста тактически неточности, някои от тях не помнят системите, което на този стадий е обикновено. От 10 дни всички са на тренировки. Христо Захариев има лека травма и ще отсъства 2,3 дни. Така че, когато той се завърне, ще може да го интегрираме към тима, да се напасне с другите играчи. Има още ужасно доста работа. Не би трябвало да забравяме, че ние сме нов тим. Левски е със същия състав от предходната година, като се изключи двама играчи - Алекс Симеонов и Маричешки. Те се познават, играли са дружно, в нашия тим всички са нови ", продължи той.

" Ще наблегнем на първия тим, тъй като желаеме да спечелим първия мач. Една от аргументите да привлека играчи от Швеция е това, че когато жребият се изтегли, ние знаехме срещи кои страни ще играем. Двамата са играли и в двете страни, което мисля, че ще е огромен бонус за нас. Играли са против тези тимове. Това ще бъде селекцията. Нататък не се знае. Във всеки тим има промени по време на сезона. Единственият, който липсва е Христо Захариев, нашият капитан, който го очаквам от три години да играе за мен. Много съм благополучен, че е при нас и нямам самообладание да го видя с екипа на Черноморец ", приключи Евтимов.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР