Треньорът на Черно море - Илиан Илиев заяви, че Закария

...
Треньорът на Черно море - Илиан Илиев заяви, че Закария
Коментари Харесай

Илиан Илиев: Добре е да влезем в шестицата, ако не стане - мислим през седмото място

Треньорът на Черно море - Илиан Илиев съобщи, че Закария Беншаа не участва на старта на подготовката на отбора, тъй като полетът му закъснява.

" Подготовката на тима ще бъде във Варна, нека времето се резервира както е в този момент, контролите са конкретизирани и ще бъдат оповестени публично малко по-късно.

Предполагам, че с Мади Кета ще се разделим, имаме предложение за трансфер на Мимито Биаи. Очакваме четирима души, които ще дойдат в идващите дни. С трима от тях сме се договорили, двама са бразилци, а другият е французин, който ни предложи Матиас Курьор ", добави експертът.

По думите му има още хора, които Черно море се надява да притегли, само че това зависи от тяхната обязаност с други клубове.

" Искаме да играем добре, както го правихме последните четири години. Добре е да влезем в шестицата, в случай че не стане - мислим през седмото място. Главната ни цел е да се подготвим добре, има 12 мача от постоянния сезон, по-късно има още пет или шест, съгласно това къде си в класирането, т. е. остават много мачове, в които могат да се случат доста неща, както за положително, по този начин и противоположното ", заключи Илиев.
 Черно море стартира подготовка,
Черно море стартира подготовка, " моряците " са се договорили с трима чужденци

Първото занятие на " моряците " се организира на стадион " Тича "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР