Треньорът на Черно море - Илиан Илиев похвали футболистите си

...
Треньорът на Черно море - Илиан Илиев похвали футболистите си
Коментари Харесай

Илиан Илиев: Трябваше да решим мача по-рано, Алекс Фернандес ми се извини

Треньорът на Черно море - Илиан Илиев похвали футболистите си след успеха с 1:0 над Ботев (Пловдив). Специалистът съобщи, че Алекс Фернандес се е извинил на него и тима за държанието си в предния кръг.

“Доволен съм, защото взехме мач против тим, който след промяната на терньора демонстрира образован футбол. И с Лудогорец играха, и с ЦСКА без значение, че изгубиха. Имат задоволително положителни реализатори. Радвам се, че нашите футболисти го схванаха. Единствено скърбя, че не взехме решение мача по-рано, тъй като имахме много обстановки. Ограничихме ги съвсем докрая като се изключи последните 3-4 минути. Физически бяхме добре. На Пабло му се отрази ритъма, тъй като 6 месеца не е играл ", разяснява експертът.

Наско за мен, с това наличие в наказателното поле, може да вкара повече голове. Пропусна 6-7 месеца в предишня си тим и би трябвало да наваксва. С качествата, които има, може повече. Алекс се извини, само че ние му казахме едно нещо - да осъзнае какво е направил и да си промени отношението. Иначе няма смисъл от извинението. Рекордите е добре да се усъвършенстват, само че всичко, което вършим, го изискуем на футболистите. Най-важното нещо е, че имаме екипен дух ”, сподели Илиев.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР