Треньорът на Брюж Скот Паркър остана разочарован от загубата с

...
Треньорът на Брюж Скот Паркър остана разочарован от загубата с
Коментари Харесай

Скот Паркър: Малките грешки решиха мача

Треньорът на Брюж Скот Паркър остана отчаян от загубата с 0:2 от Бенфика в първия 1/8-финал в Шампионската лига. Той счита, че дребните неточности са решили мача. В същото време обаче той похвали играчите си за представянето им.

" Разбира се, загуба с 0:2 няма по какъв начин да ни радва, само че има и много позитиви от този мач, изключително в първите 20 минути. Показахме храброст с топката. Разбирам пред какво предизвикателство съм подложен. Бил съм на терена и съм супер горделив от тима. След пет седмици отпред, най-сетне виждам това, което желая. Но дребните неточности взеха решение мача през днешния ден ", счита Паркър.
 Бенфика взе удобна преднина в Белгия и допира 1/4-финала Бенфика взе удобна преднина в Белгия и допира 1/4-финала
" Тази борба се взема решение в два мача, тъй че, когато допуснеш доста голове, задачата става невъзможна. Опитах да предотвратя това, само че не стана. Сега ще би трябвало да се възползваме от верните моменти в Лисабон. Във футбола всичко е допустимо ", добави англичанинът.
 Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция " Домът на почитателите "
Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР