Треньорът на бронзовия медалист от миналия сезон ЦСКА 1948 Атанас

...
Треньорът на бронзовия медалист от миналия сезон ЦСКА 1948 Атанас
Коментари Харесай

Треньорът на ЦСКА 1948: Подготвени сме и за дузпи в Румъния

Треньорът на бронзовия медалист от предишния сезон ЦСКА 1948 Атанас Рибарски разгласи, че тимът му ще търси ранен гол в реванша с румънския ФКСБ от втория квалификационен кръг на Лигата на конференции, а също по този начин е квалифициран за осъществяване на дузпи.

" Червените ", които са дебютант в Европа, изгубиха първия мач на стадион " Васил Левски " с 0:1 преди седмица и ще би трябвало да търсят наложителна победа на Националния стадион в Букурещ, с цел да продължат напред.

" Първите 15 минути ще са доста значими. Ние ще търсим гол от рано, само че би трябвало да бъдем и деликатни. С оглед на резултата от миналата среща времето ще тече против нас, само че мачът не е завършил. Мисля, че обстановките ще ги имам, само че е доста е значимо да ги използваме този път. Мисля, че имаме качеството в нападателен проект и ще успеем да осъществяваме ", сподели наставникът на ЦСКА 1948.

" Трябва ни по-голяма самонадеяност в предни позиции. С огледа на миналия мач ФКСБ ще излязат с оптималния си състав и ще дадат максимума от себе си. Ние отложихме срещата си от шампионата предвид на дългото пътешестване. Мисля, че ще бъде минус и за двата тима, че ще играем без аудитория ", добави наставникът, предава 24 часа.

Той призна, че в отбора не обръщат внимание на думите на шефа на ФКСБ Джиджи Бекали, който съобщи, че тимът му няма да има никакви проблеми да победи повторно. Дори в противен случай, Рибарски изрази убеденост, че ЦСКА 1948 може да докара срещата и до дузпи.

" Ще се опитаме да играем добре и да продължим напред. Обърнахме внимание на дузпите. Ако имам продължение, сме подготвени ", приключи той.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР