Треньорът на Ботев Враца Сашо Ангелов призна, че е имало

...
Треньорът на Ботев Враца Сашо Ангелов призна, че е имало
Коментари Харесай

Сашо Ангелов: Да мълчиш съдиите погубва българския футбол

Треньорът на Ботев Враца Сашо Ангелов призна, че е имало огромна неточност при третия гол за Левски, защото е имало „ абсолютен” корнер за неговия отбор. Въпреки това наставникът на врачани подчертава, че тимът му е направил две неточности, довели до преднината на „ сините” с два гола, само че въпреки всичко е траял да играе нападателно и мощно на „ Герена”. Ангелов призна, че мълчанието към съдиите, което е реалност поради санкциите на ДК към БФС, е най-големият проблем на българския футбол.

„ Вината си е в нас, тъй като пускаме евтини голове. Трудно е да обърнеш Левски от 0:2. Направихме всичко допустимо. При третия гол имаше безспорен корнер за нас, а вместо това – гол за тях”, стартира Ангелов.

„ Не мога да кажа, че имаме проблеми със статичните положения. След това нямахме такива рискове. Аз не съм видял през първото полувреме мощен Левски. Ние с две неточности се бихме сами. Не мога да кажа, че те ни надиграха с нещо”, продължи той.

„ Имаше си корнер за нас при гола им, само че.. Има мъка от съдийските отсъждания, да. Щял да ревизира това нещо, но като го ревизира, какво ще стане? Нищо. Говорих с него и това ми сподели. Много са неприятни с това безмълвие. Да нямаш право да кажеш на арбитър нещо, а това безмълвие докара футбола до това състояние.

„ Мога да извадя следните поучения от този мач. Малко се преобразихме през второто полувреме и при 0:2 можеше да обърнем резултата – това е позитивното. Има една група от тимове равностойни, а два тима, които са леко над другите – това е първенството”, разяснява той.

„ Миналата година по това време имахме същите точки. Силата ни беше от октомври до декември. Не са въпроса хладните дни, защото се отърсихме от миналогодишния триумф. Разделихме се с четирима играчи. Днес след двете неточности не влязохме добре в мача. Не е определящо по кое време ще вкараш дали първото, дали второто полувреме. Отборите се затварят добре, вижте Дунав. Мисля, че не това е някакъв критерий”, подчертава той.

„ Времето минава незабелязано след тези 60 мача. Искам да бъда здрав, и в случай че има опция – дано бъдат повече”, отговори Сашо Ангелов, който се учуди на въпроса на Любослав Лозанов, че е достигнал мач №60 в българския хайлайф.

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР