Треньорът на БК ЦСКА – Росен Барчовски, говори обширно след

...
Треньорът на БК ЦСКА – Росен Барчовски, говори обширно след
Коментари Харесай

Барчовски: Радвам се за Везенков, дано Левски го има

Треньорът на БК ЦСКА – Росен Барчовски, приказва обстойно след успеха във Вечното дерби над Левски. Специалистът изрично отхвърли опцията да се е получило подценяване в „ аления “ лагер.

Барчовски се изрече доста ласкаво за целия тим на Левски и управлението на „ сините “, той също показа мнение, че Александър Везенков справедливо е взел наградата „ Спортист на годината “, но и останалите като Карлос Насар и Нургюл Салимова са огромни посланици на спорта.

„ Невинаги става по този начин, както му се желае на човек. Те (б.р. - Левски) имат доста проблеми. Най-лесно се решавт с победа над ЦСКА, изпуснаха доста мачове. Играят добре, вярно и мъдро. Митко е експерт, лимитираха ни. Имахме непринудени неточности, водещи до лесни кошове. Поздравявам Виктор Гергов, работи доста в посока механика. Имаме доста огромен капацитет и в двете етапи на играта “.

„ Не е елементарно, може да се получи подценяване. С доста приказки не се позволява подценяване. Днес подходихме доста съществено, само че и Левски игра добре. Божидар Аврамов има леко разтежение, спестихме го “.

„ Ще се готвим доста съществено. Знаем, че ще е мъчно. Те са със самочувствие към този момент. Ще би трябвало да дадем всичко от себе си “.

„ Класацията е доста комплицирано нещо (б.р. - Спортист на годината). Изключително субективни са. Милениума, 2000-а година, някой искаше за футболист на столетието да прави ранглиста. Сблъскаха се Гунди и Стоичков – несравними. Двама велики, играят по разнообразни времена. Тук играят в самостоятелни, групови спортове. Спортът е непостижим. Конкуренцията е зверска. Субективна оценка, аз съм удовлетворен. За мен е обективна. За да станеш най-хубав баскетболист на Евролига, в Европа сиреч, и да отидеш да подпишеш 20 милиона в НБА. Или като Григор да печелиш невероятни шампионати. И щангистът, и шахматистките са чудесни, и плувците, само че не би трябвало да влизаме в спор. Трябва да оценим, че най-големите посланици са Везенков и Григор. Преди бяха Стефка Костадинова и Стоичков, нещо огромно, само че и това е огромно “.

„ Ние бяхме по този начин години наред. 12 години. Сега Левски изпадат в такава обстановка. Много е мъчно в София. Тити се бори. Ако си в провинцията – има кмет, община. Тук не може да се обърнеш към никой. Частни компании, само че и те са на изгубване. 4-500 индивида имаше през днешния ден, отново беше атмосфера, неприятно е, в случай че единият тим изчезне, уповавам се да не се случи “.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР