Треньорът на БК Левски Тити Папазов нападна защитника на Лудогорец

...
Треньорът на БК Левски Тити Папазов нападна защитника на Лудогорец
Коментари Харесай

Тити Папазов: Моци е голям грозник!

Треньорът на БК Левски Тити Папазов атакува бранителя на Лудогорец Козмин Моци след снощното посещение на първенците на "Герена ".

Дербито пред 16 000 фенове приключи 0:0, само че беше изпълнено с доста противоречиви съдийски отсъждания. При едно от тях румънският национал предизвика почитателите на домакините, което накара Тити Папазов да му отвърне. "Наглото държание на Моци, който излиза (б.р. имитира плезеното на защитника) и си демонстрира извънредно грозната физиономия... В света има грозни и красиви, има умни и умни (б.р. - сочи към Наско Сираков). Има и богати и небогати. Но държанието на Моци, държанието на Дяков потвърждава недвусмислено демонстрира в каква среда са се развили в последните години. Свикнали са безнаказано постоянно да бъдат подкрепяни. Убеден съм че Домусчиев се срами от това, което е гледал. Ако не – не заслужава да е този, който ние знаем от страната. Това беше скандално ", съобщи Тити Папазов пред bTV.

"Обръщам се към БФС. Ако до 48 не забележим резултати, не да ни замазват очите, дали ще санкционират Никола Попов вечно, ще има въстание против неправдата. Ако не е корумпиран, е по-страшно. Тези 16 000 души останаха нещастни поради него и чакат да видят какво ще се случи ", добави Тити Папазов.

"Спас Русев е човек, който е пристигнал с по-различно мислене в сивотата на българското всекидневие. Ако има нещо, което той няма да финансира в България, това е българското футболно съдийство. Казах му, че тези с които ще се конкурира няма да мислят като него. Футболът ни ще бъде жив единствено тогава, когато и трите водещи тима мислят като него. Спас Русев през вчерашния ден беше едно огромно дете, което ме погледна с безверен взор и ме попита: "Защо бе, Тити? ", приключи той.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР