Треньорът на Бетис - Мануел Пелегрини не скри радостта си

...
Треньорът на Бетис - Мануел Пелегрини не скри радостта си
Коментари Харесай

Пелегрини: Бетис продължава да напредва около една футболна идея

Треньорът на Бетис - Мануел Пелегрини не скри насладата си след успеха на неговите ученици с 1:0 като посетител на Барселона в дуел от 16-ия кръг на испанския шампионат.

" За Бетис това са още три точки в акция, в която колкото повече точки реализираме, толкоз по-добре. След като победихме страховит тим като Барселона на негов терен, това дава двойна заслуга за тима. Може би преди мача имаше някои рецензии, че не можахме да спечелим против огромните до момента. Винаги ще играем на всеки стадион по същия метод, по който постоянно играем вкъщи против всеки тим.

Това е значима основа. Дори и да бяхме изгубили през днешния ден, в случай че би трябвало да дойда да играя с Барселона, Реал (Мадрид) или Атлетико (Мадрид), защитавайки се откъм гърба и променяйки цялата система, това няма да е моят метод да упражнявам футбола. Това са високо ценени точки, които дават убеденост на тим, който съгласно мен изигра доста старателен мач. Лично за мен е радостно, тъй като тимът продължава да напредва към една футболна концепция ", сподели чилиецът.
 Барселона - Бетис 0:1 в мач от Ла Лига
Барселона с първа загуба под управлението на Шави

Бетис обърка проектите на " блаугранас "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР