Треньорът на Бетис, който е съперник на Лудогорец в Лига

...
Треньорът на Бетис, който е съперник на Лудогорец в Лига
Коментари Харесай

Пелегрини: Шампионската не е изискване, а мечта, за която ще се борим

Треньорът на Бетис, който е противник на Лудогорец в Лига Европа, Мануел Пелегрини приказва пред медиите преди семейството на отбора си на Жирона на следващия ден. Чилийският експерт призна, че е удовлетворен от мощния старт на сезона, само че това не значи към момента нищо.

" Както във всеки мач, резултатът се дефинира от самостоятелния принос на всеки един състезател, след което идва и от груповия принос. Трябва да сме съществени непрекъснато, без значение от противника ", сподели чилийският експерт, който дефинира Жирона като тим, който доста добре знае какво желае на терена, задържа топката и има положителни характерности.

" Постоянно разясня с футболистите, че това начало на сезона не значи нищо. Точките са еднообразно значими в този момент, както и в края на сезона. Трябва да имаме доста мощно показване през целия сезон, с цел да сме част от Шампионската лига. Лигата не е условие, а фантазия, за която ще се борим. Мач след мач ще се опитаме да покажем, че сме способни и ще забележим до каква степен ще стигнем ", даде обещание треньорът, който бе дал отмора на част от главните си играчи в мача с Лудогорец в четвъртък.

" Спирането на шампионатите е планувано още преди началото им. Изиграли сме седем мача, не са доста и футболистите още не са ги усетили. Важно е те да играят за националните тимове, това е горделивост за тях. Националите са най-хубавите, а това се отразява и на всеки тим ", сподели още Пелегрини, който призна, че се радва доста за повиквателната на Борха Иглесиас за Испания, защото той работи доста и е подобрил сензитивно играта си.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР